Rucsac fotbal Nike Soccer Shield Compact Backpack Negru-Verde

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Rucsac fotbal Nike Soccer Shield Compact Backpack Negru-Verde
vezi in magazin 318 RON

Rucsac fotbal Nike Soccer Shield Compact Backpack Negru-Verde.  Ai grija de echipamentul pentru antrenament (sau de cartile de scoala in stilul Nike), cu acest rucsac de fotbal Nike Football Shield Compact Backpack. Rezistent la apa, captusit, ofera un plus de confort atunci cand sunteti pe drum. Special prevazut cu compartiment aerisit pentru pantofi, pastreaza echipamentul mai murdar de restul hainelor de schimb sau de accesoriile tale curate.

Un rucsac destinat celor ce practica fotbalul dar in special celor ce au nevoie de spatiu organizat intr-un rucsac usor, comod si practic.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.