Rucsac Nike Varsity Backpack Fusion Rosu-Negru-Roz pentru femei

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Rucsac Nike Varsity Backpack Fusion Rosu-Negru-Roz pentru femei
vezi in magazin 258 RON

Rucsac Nike Varsity Backpack Fusion Rosu-Negru-Roz pentru femei.  Rucsacul Nike varsity are o capacitate de 23 de litri, fiind capabil sa sustina majoritatea lucrurilor de care ai nevoie intr-o iesire in aer liber sau sa iti fie alaturi atunci cand mergi la scoala sau la sala de sport. Bretelele precum si spatele rucsacului sunt captusite astfel incat sa iti asigure confortul atunci cand il porti.

Acest rucsac Nike Varsity, este structurat cu un sistem special Sculptfit pentru suport optim al spatelui, captusit si curbat pe interior fiind ideal pentru a fi utilizat zi de zi, indiferent de stilul tau de viata.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.