Rucsac skate Nike Action Embarca Medium Backpack Bleu-Bleumarin-Gri

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Rucsac skate Nike Action Embarca Medium Backpack Bleu-Bleumarin-Gri
vezi in magazin 225 RON

Rucsac skate Nike Action Embarca Medium Backpack Bleu-Bleumarin-Gri.  Nu te angaja intr-o noua cursa skate fara sa fi pregatita cu rucsacul sport Nike din seria Action Embarca. Rucsacul Nike prezinta un compartiment inchis cu fermoare larg pentru spatiu de depozitare si este confectionat dintr-un material rezistent.

Din seria echipamentului sportiv pentru skateboard, Nike SB (Nike SkateBoard) una dintre cele mai cautate marci sportive din lume, a lansat rucsacurile Action Embarca. Reprezentand inovatia si creativitatea in lumea sportului, firma Nike reuseste sa isi sfideze proprile limite si sa ridice noi stachete atunci cand vine vorba de calitate si functionalitate a produselor sale fie ele adresate iubitorilor de skate, surf, sporturi de zapada, BMX, baschet, fotbal sau moto.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.