Rucsac skate Nike Action Embarca Medium Backpack Negru-Alb

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Rucsac skate Nike Action Embarca Medium Backpack Negru-Alb
vezi in magazin 318 RON

Rucsac skate Nike Action Embarca Medium Backpack Negru-Alb.  Nu te angaja intr-o noua cursa skate fara sa fi pregatita cu rucsacul sport Nike din seria Action Embarca. Rucsacul Nike prezinta un compartiment inchis cu fermoare larg pentru spatiu de depozitare si este confectionat dintr-un material rezistent.

Din seria echipamentului sportiv pentru skateboard, Nike SB (Nike SkateBoard) este una dintre cele mai cautate marci sportive din lume. Reprezentand inovatia si creativitatea in lumea sportului, firma Nike reuseste sa isi sfideze proprile limite si sa ridice noi stachete atunci cand vine vorba de calitate si functionalitate a produselor sale.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.