Saboti femei Dr. Scholl’s Flourish – Original Collection Chocolate Brown Tumbled Leather

Exclusivista Dr. Scholl's Incaltaminte dama Incaltaminte dama Saboti Saboti femei Dr. Scholl’s Flourish – Original Collection Chocolate Brown Tumbled Leather
Vezi cele mai bune oferte de sandale, adidasi, pantofi, botine, mocasini, saboti si cizme marca  Dr.Scholl la magazinele online din Romania. Cumpara doar originalii. Saboti femei Dr. Scholl's Flourish - Original Collection Chocolate Brown Tumbled Leather vezi in magazin 559 RON

Saboti femei Dr. Scholl's Flourish - Original Collection Chocolate Brown Tumbled Leather. Vezi cele mai bune oferte de sandale, adidasi, pantofi, botine, mocasini, saboti si cizme marca Dr.Scholl la magazinele online din Romania. Cumpara doar originalii.

Saboti femei Dr. Scholl's Flourish - Original Collection Chocolate Brown Tumbled Leather la pretul standard de 559 RON precum si mult mai multe modele de incaltaminte de dama marca Dr.Scholl`s: sandale, pantofi sport, pantofi oxfords, mocasini, botine, cizme sau papuci si chiar slapi, vei gasi la cele mai mari magazine online tip outlet de imbracaminte si incaltaminte din Romania: B-MallMy Closet si Fashion UP.

De peste 100 de ani, Scholl a fost raspunzator de progresele esentiale, inovatiile si inventiile din domeniul sanatatii piciorului si al confortului. Scholl este un nume recunoscut de majoritatea oamenilor carora le pasa de picioarele lor. Un nume devenit sinonim cu picioarele si ingrijirea picioarelor in peste 70 de tari din intreaga lume. Scholl are grija de picioarele noastre de mai mult de 100 de ani, inca de cand fondatorul companiei, Dr William Mathias Scholl, si-a propus ca misiune de viata imbunatatirea confortului si sanatatii oamenilor prin picioarele lor. Aceasta daruire a ramas la fel de puternica ca intotdeauna si, gratie inovatiilor si noilor tehnologii, Scholl va poate oferi o gama in continua crestere de incaltaminte si solutii pentru ingrijirea picioarelor.

Cu preturi reduse de pana la 75% veti putea cumpara acum incaltaminte Dr. Scholl`s cu adevarat sanatoasa pentru picioarele dvs. si totodata sa iesiti din prejudecata potrivit careia incaltamintea anatomica nu este si glamour. Vezi modele deosebite de pantofi, sandale, platforme, ghete si botine confortabile, practice si elegante de la Dr. Scholl`s.

Scholl inseamna mai mult decat incaltaminte… Inseamna armonia picioarelor in relatie cu intreg corpul.

B-Mall | My Closet | Fashion UP |