Tenisi clasici negrii Converse All Star Ox M9166C

Exclusivista Converse Incaltaminte dama Incaltaminte sport Tenisi Converse Tenisi Converse Tenisi clasici negrii Converse All Star Ox M9166C
Converse inseamna schimbare si varietate. Inseamna tenisii, baschetii si ghetele ce se gasesc in cluburi rock, pe strazi, in cluburi de fite, sunt purtati de vedete sau de rebeli, la scoala, facultate sau pe plaja. Cu toate acestea, brandul nu isi doreste sa se definitiveze print-un anumit stil, ci incurajeaza oamenii sa fie oricine vor ei sa fie atunci cand poarta Converse. Baschetii Converse in principal si incaltamintea Converse in general, pot fi purtati intreaga zi,la scoala, la plimbare, aproape peste tot fiind foarte confortabili, numai buni de o plimbare relaxanta. Disponibili intr-o coloristica deosebit de variata, confectionati din material textil sau piele cu o talpa rezistenta de cauciuc, baschetii pentru fete si femei marca Converse merg de minune la jeansi sau pantaloni scurti. vezi in magazin 259.99 RON

Tenisi clasici negrii Converse All Star Ox M9166C.  Respectand design-ul tenesilor clasici, Converse All Star Ox sunt mai speciali datorita calitatii superioare a materialului textil de la exterior. Culoarea neagra in combinatie cu talpa alba ii face usor de asortat atat la o tinuta sport cat si la una casual. Sigla brand-ului Converse si a colectiei All Star o regasim imprimata la spate si pe limba.

Converse inseamna schimbare si varietate. Inseamna tenisii, baschetii si ghetele ce se gasesc in cluburi rock, pe strazi, in cluburi de fite, sunt purtati de vedete sau de rebeli, la scoala, facultate sau pe plaja. Cu toate acestea, brandul nu isi doreste sa se definitiveze print-un anumit stil, ci incurajeaza oamenii sa fie oricine vor ei sa fie atunci cand poarta Converse. Baschetii Converse in principal si incaltamintea Converse in general, pot fi purtati intreaga zi,la scoala, la plimbare, aproape peste tot fiind foarte confortabili, numai buni de o plimbare relaxanta. Disponibili intr-o coloristica deosebit de variata, confectionati din material textil sau piele cu o talpa rezistenta de cauciuc, baschetii pentru fete si femei marca Converse merg de minune la jeansi sau pantaloni scurti.

coloursofmylife.co.uk

De unde cumperi incaltaminte (si nu numai) marca Converse autentica, fara a iti face griji ca platesti un pret mare pentru un fake? Dacă aceasta pereche Tenisi clasici negrii Converse All Star Ox M9166C o puteti cumpara de la Originalsmai multe modele de tenisi si bascheti Converse, de dama sau barbatesti, din colectiile Chuck Taylor All Stars, Jack Purcell, CONS (Converse One Star) sau Star Player, puteti si gasi la magazinele online ReadytoWearMy Closet, Boutique Mall si Bodo Sport.

Tot din gama de incaltaminte Converse iti recomandam si colectiile

coloursofmylife.co.uk