Tenisi negrii Converse Chuck Taylor Slim Ox 113894

Tenisi negrii Converse Chuck Taylor Slim Ox 113894.  Respectand modelul clasic al tenesilor, pantofii sport Converse Chuck Taylor Slim au un design mai special ce iti va face piciorul sa para mai subtire. Combinatia de culori negru-alb ii face usor de asortat atat la o vestimentatie sport cat si la una casual. Materialul textil de la exterior pastreaza piciorul bine aerisit.

Alege sa adaugi stilului tau un plus de originalitate si incearca noua pereche de tenisi Converse ! Materialele din care sunt confectionati tenisii sunt de cea mai buna calitate, talpa de cauciuc foarte durabila, flexibila, si foarte rezistenta astfel incat tu sa te bucuri de ei fara sa-ti faci griji pentru altceva!

De unde cumperi incaltaminte (si nu numai) marca Converse autentica, fara a iti face griji ca platesti un pret mare pentru un fake? Dacă aceasta pereche Tenisi negrii Converse Chuck Taylor Slim Ox 113894 o puteti cumpara de la Originalsmai multe modele de tenisi si bascheti Converse, de dama sau barbatesti, din colectiile Chuck Taylor All Stars, Jack Purcell, CONS (Converse One Star) sau Star Player, puteti si gasi la magazinele online EstetoMy Closet, Boutique Mall si Otter.

Tot din gama de incaltaminte Converse iti recomandam si colectiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *