Tenisi portocalii Converse Chuck Taylor AS OX 130129C

Exclusivista Converse Tenisi Tenisi portocalii Converse Chuck Taylor AS OX 130129C
vezi in magazin 235.99 RON

Tenisi portocalii Converse Chuck Taylor AS OX 130129C.  Converse propune o pereche de pantofi sport simpli, in stilul care i-a consacrat, potriviti pentru ambele sexe. Simpli, cu o talpa extrem de rezistenta sunt destinati non-conformistilor si celor care apreciaza lucrurile simple si de efect.

La inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Converse a inceput sa produca incaltaminte si imbracaminte pentru trupele armatei americane. Popularitatea lor a crescut simtitor in anii ’50, ’60, cand artistul Charles Kerins si-a pus amprenta asupra unei serii Converse si s-a inceput promovarea in liceele americane, ilustrand baschetii Converse drept ‘pantofii sport esentiali’.

De unde cumperi incaltaminte (si nu numai) marca Converse autentica, fara a iti face griji ca platesti un pret mare pentru un fake? Dacă aceasta pereche Tenisi portocalii Converse Chuck Taylor AS OX 130129C o puteti cumpara de la Originalsmai multe modele de tenisi si bascheti Converse, de dama sau barbatesti, din colectiile Chuck Taylor All Stars, Jack Purcell, CONS (Converse One Star) sau Star Player, puteti si gasi la magazinele online My Closet, La RedouteBoutique Mall si Bodo Sport.