Adidasi Dr. Scholl’s pentru femei Kimberly din piele negri

Adidasi Dr. Scholl’s pentru femei Kimberly din piele negri. Adidasii Dr.Scholl prezinta cel mai nou design biomecanic conceput pentru a oferi maximum de confort. Bioprint este rezultatul unei colaborari intense intre Scholl si Institutul Biomecanica din Valencia, care a condus la dezvoltarea unui footbed cu proprietati unice, un footbed flexibil si anatomic, care ofera o baza ideala pentru un picior, greutatea fiind distribuita in mod corespunzator si oferind o aderenta extrem de buna. Model proiectat pentru tonifierea si exercitarea musculaturii.

Incaltamintea de dama Dr. Scholl este proiectata de catre medici podiatrici pentru a oferi confort si stil premium. Incorporand tehnologia de confort superior, incaltamintea Dr.Scholl pentru femei, se simte la fel de bine precum arata, este ideala pentru stilul tau de viata activ si sanatos. Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant – Scholl. Incaltamintea Dr. Scholl inseamna mai mult decat incaltaminte… Inseamna armonia picioarelor in relatie cu intreg corpul.

Adidasi Dr. Scholl’s pentru femei Kimberly din piele negri la pretul standard de 285 RON precum si mult mai multe modele de incaltaminte de dama marca Dr.Scholl`s: sandale, pantofi sport, pantofi oxfords, mocasini, botine, cizme sau papuci si chiar slapi, vei gasi la magazinele online recomandate: B-Mall, My Closet si Fashion UP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *