Cizme dama Timberland BC, Marge Peep Toe Bootie – Mauve

Cizmele pentru femei Timberland BC, Marge Peep Toe Bootie Brownish Black, o pereche de cizme de dama care arata al naibii de bine. Fie ca ai un eveniment la care esti invitata, fie ca iesi in oras cu iubitul sau cu prietenele tale, fie ca iesi la o plimbare prin parc sau la shopping sau este o zi normala in care mergi la birou, tinuta ta trebuie sa fie impecabila. Iar cizmele de dama Timberland, vor raspunde la toate nevoile tale vestimentare. O marca de prestigiu, un produs de calitate si in acelasi timp vei contribui si tu la pastrarea unui mediu mai curat.
Sursa de inspiratie pentru colectia Timberland este aceea de a crea incaltaminte originala pentru activitatile in aer liber, testate si produse astfel incat sa lase o amprenta cat mai mica asupra mediului.

Sursa de inspiratie Timberland este aceea de a crea incaltaminte originala pentru activitatile in aer liber, testate si produse astfel incat sa lase o amprenta cat mai mica asupra mediului.

Mai multe modele de incaltaminte Timberland, sandale, ghete, cizme de dama si nu numai gasiti in oferta magazinelor online: Hervis.ro, eMAG.roAnswear.roOtterMy Closet si B-Mall dar si pe amazon.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *