Crema contur ochi antirid Uriage Isofill Focus Rides 15ml

Uriage – Isofill – Focus Rides contur de ochi – 15 ml netezeste ridurile de durata din jurul ochilor si intinereste ochii. Uriage – Isofill – Focus Rides contur de ochi – 15 ml are un mod de actiune „bio-active” („patentat ISO-3R) cu 3 mecanisme de stimulare anti-rid : Productia de recuperare naturala de colagen si acid hialuronic pentru a da substanta pielii, Consolideaza capitalul de acid hialuronic, Reactiveaza celulele de putere antioxidante pentru a preveni imbatranirea prematura. Este potrivit pentru ochii sensibili si purtatori de lentile de contact.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *