Crema de buze Uriage Bariederm 15ml

Uriage Bariederm Crema Buze 15 ml este un balsam izolant si reparator pentru buzele uscate si crapate. Are o textura usoara si invizibila la aplicare. Contine: poly2p ( protejeaza si repara ), polytosteroil ( calmeaza si restructureaza ), glicerina ( hidratant ), vitamina E. Nu contine parfum si conservanti. Se recomanda in cazul buzelor uscate, agresate, cheilite. Se aplica de 3 ori/zi sau ori de cate ori este necesar. Flacon 15 ml, produs de Laboratoires URIAGE – Courbevoie Franta.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *