Crema hidratanta Uriage Aquaprecis Comfort 40ml

Crema hidratanta Uriage Aquaprecis Comfor asigura o hidratare optima, precisa si o senzație imediata de confort. Complet hidratata pielea este de asemenea protejata de agresiunile zilnice de mediu datorită unui scut anti-poluare, care mentine un ten curat si luminos. Se aplica dimineata si, sau seara pe zona curata.

Uriage acorda o atentie deosebita texturii produselor sale. Pentru fiecare dintre ele Uriage se reinventeaza si inoveaza pentru a oferi formule galenice inimitabile si eficace tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile, texturi ultra rafinate, delicate si senzuale.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *