Incaltaminte sport si casual Maelly Padded Collar Boot Dr. Martens

Incaltaminte sport si casual Maelly Padded Collar Boot Dr. Martens. Ghetele si bocancii Doctor Martens sunt la mare cautare nu doar catre adolescente ci si de cei maturi care isi doresc sa isi exprime personalitatea prin moda, la fiecare pas.

Mai mult de 300 de modele de ghete si cizme de dama, pantofi eleganti, oxfords sau de lucru, sandale si mocasini, tenisi si adidasi fashion pentru femei marca Doctor Martens puteti cumpara de la urmatoarele magazine ce iti asigura garantia originalului, adevaratele mall-uri online tip outlet Answear.roMy Closet sau B-Mallunde vei gasi cele mai mici preturi la articolele de incaltaminte Dr. Martens pentru femei si barbati, inclusiv Incaltaminte sport si casual Maelly Padded Collar Boot Dr. Martens.

Daca poti comanda si din strainatate, atunci iti recomandam cu incredere: Amazon Anglia | Amazon Germania.

Ghetele si bocancii Dr. Martens, sunt raspunsul la moda creata in lumea anterioara internetului, a MTV-ului a CD-urilor si smartphone-urilor. Intr-un garaj din Munchen, Dr. Klaus Martens avea pregatite un pantof aproape creat din aer, iarin acelasi timp in Northampton (Anglia) familia Griggs erau plini de idei si experienta in confectionarea pantofilor de calitate premium. S-au cunoscut, ca o trupa clasica rock la prima auditie, printr-un anunt in paginile unei reviste specializate. Iar de aici pana la crearea unui brand premium, de incaltaminte de calitate (si am adauga noi, nu tocmai ieftina) nu a mai fost mult. Astfel s-a inventat incaltamintea care inoveaza prin auto-exprimare datorita modelelor pe care le vei recunoaste de acum incolo oriunde: incaltamintea rebela, cu personalitate Dr. Martens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *