Lapte emolient Uriage Xemose 400ml

Creat special pentru pielea foarte uscata predispuse la atopie, Uriage Xémose universal Emolient Cream hidrateaza intens pielea, reface bariera cutanata si calmeaza iritatiile. Beneficiaza de cea mai recenta descoperire a Laboratoarelor Uriage: Cerastarol 2-F. Acest ingredient unic reface perfect, fortele pure si calmeaza bariera pielii respectand in acelasi timp echilibrul fiziologic. Acesta este combinat cu Uriage Apa termala, bogata in mod natural in saruri si oligoelemente, ce asigura hidratare, calmeaza si consolideaza protectia pielii.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *