Lotiune de curatare Uriage Tolederm 250ml

Uriage Tolederm lotiune demachianta 250 ml, produs de igiena recomandat persoanelor cu piele sensibila, hiper reactiva si intoleranta. Contine: apa termala Uriage, glicerina, agenti de curatare blanda. Demachiant Uriage recomandat tuturor tipurilor de piele.

Imbogatit cu apa termala Uriage anti-iritanta, lotiunea de curatare Uriage Tolederm 250ml indeparteaza machiajul si calmeaza imediat senzatia de disconfort experimentata de pielea hiper-reactiva, intoleranta. Acesta ofera o senzatie instantanee de prospetime fara a deteriora sau a usca pielea, garantand o toleranta maxima.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *