Mocasini eleganti Dr. Scholl’s Joliet Grey Metallic Stripe

Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant - Scholl. Incaltamintea Dr. Scholl inseamna mai mult decat incaltaminte…..Inseamna armonia picioarelor in relatie cu intreg corpul. Mocasini eleganti Dr. Scholl's Joliet Grey Metallic Stripe

Mocasini eleganti Dr. Scholl’s Joliet Grey Metallic Stripe. Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant – Scholl. Incaltamintea Dr. Scholl inseamna mai mult decat incaltaminte…..Inseamna armonia picioarelor in relatie cu intreg corpul.

Incaltamintea Dr. Scholl incorporeaza intreaga experienta Scholl pentru a crea o colectie de pantofi in care picioarele dumneavoastra sa se simta bine si sa arate bine. Incaltamintea Dr. Scholl imbina tehnologii si elemente de design si constructie performante cu o estetica moderna, purtabila, perfect confortabila. Rezulta o colectie de incaltaminte pe care dumneavoastra sa o puteti purta oriunde, oricand.

Mocasini eleganti Dr. Scholl’s Joliet Grey Metallic Stripe la pretul standard de 283 RON precum si mult mai multe modele de incaltaminte de dama marca Dr.Scholl`s: sandale, pantofi sport, pantofi oxfords, mocasini, botine, cizme sau papuci si chiar slapi, vei gasi la magazinele online recomandate: B-Mall, My Closet si Fashion UP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare