Set cadou CK One Shock For Her Eau de Toilette Edt 100ml si Lotiune de corp 100ml

Set cadou Calvin Klein One Shock For Her Eau de Toilette Edt 100ml si Lotiune de corp 100ml. Intoarce toate capetele, rasuceste mintile, atrage privirile si fura inimile cu parfumui de dama CK One Shock for here, o aroma rebela cu note surprinzatoare. Calvin Klein CK One Shock For Her este un parfum de dama floral fructat deosebit! Aroma-i de pasiune feroce se datoreaza amestecului intens de mure, iasomie si narcise stropite cu acorduri surpinzatoare de ciocolata si toate acestea invaluite in vanilie, patchouli si mosc pentru a crea un parfum unic, unul dintre cele mai recomandate parfumuri CK pentru femei, exceptand varianta unisex CK One, esenta citrica Calvin Klein a anului 1994. CK ONE Shock pentru ea este o surpriza pentru admiratoarele seriei CK One, datorita aromei oriental florale opulente, cu note de top de bujori si maci, alaturi de feminina iasomie si puternica narcisa.

Femeia care apreciaza parfumul Calvin Klein One Shock For Her este femeia captivanta, atot-consumatoare de fashion si experiente, femeia care doreste sa socheze, rebela cu personalitate electrizanta. CK Shock de dama, un parfum floral oriental ce creeaza o agitatie datorita notelor sale care pulseaza, fiecare nota fiind inspirata de aromele unei petreceri energice nocturne.

CK One Shock, cu siguranta, este un parfum care atrage, o esenta reprezentativa pentru tanara sexy, pasionala, care stie ce isi doreste si cum isi doreste sa fie tratata.

Calvin Klein este un brand american, lansat la sfarsitul anilor 1960. Marca CK este renumita pentru minimalism si stiluri clasice, ce se reflecta de altfel si in linia de parfumuri CK. Primul parfum al companiei a fost lansat in 1981 si a beneficiat imediat de un succes rasunator, fotografiind perfect spiritul deceniului. De altfel, parfumurile de dama CK simbolizeaza prezentul si energia lumii in continua miscare.

Intoarce toate capetele, rasuceste mintile, atrage privirile si fura inimile cu parfumurile de dama CK, parfumuri puternice, provocatoare si persistente pe piele  precum cele din seria One Shock sau Obsession cu arome rebele si note surprinzatoare.

Incearca parfumurile CK feminine, deosebit de senzuale, misterioase, interesante si provocatoare precum Euphoria Forbidden sau de ce nu parfumurile elegante, inspirate de feminitatea clasica, pentru femeile mature precum editile CK Beauty.

Calvin Klein are in prezent in portofoliul sau o colectie de peste 70 de parfumuri cu siguranta vei gasi unul special pentru tine. Acest Set cadou CK One Shock For Her Eau de Toilette Edt 100ml si Lotiune de corp 100ml, precum si multe alte parfumuri originale de dama Calvin Klein, pot fi cumparate online de la EstetoeMAG, elefant, B-Mall si Hiris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *