Set cadou parfum Vera Wang Mother’s Day Gift Set 100ml

Set cadou parfum Vera Wang Mother’s Day Gift Set 100ml.  Vera Wang Lovestruck, un parfum pentru femeile romantice poate fi cumparat intr-un set cadou denumit Mother`s Day. Contine apa de parfum 100ml, un flacon body lotion, gel de dush si un deodorant Roll-on.

Lansat in 2011 de catre casa de moda Vera Wang, Lovestruck este un amestec de guave suculente si flori Angelica proaspete. Este recomandat ca un parfum cu arome romantice.

Recunoscuta pentru abordarea sa nonsalanta asupra ideii de lux, creatiile Vera Wang se bucura de un design complex si de o atentie deosebita acordata detaliilor. Va veti indragosti de parfumurile de designer marca Vera Wang, parfumuri de dama moderne, feminine, cu arome romantice in pur stil couture.

Parfumurile de designer, create in parteneriat cu maiestri parfumieri precum Pascal Gaurin, Harry Fremont, Calice Becker, Jean-Claude Delville, Ilias Ermenidis, Firmenich, Stephen Nilsen si IFF: Be Jeweled, Be Jeweled Rouge, Flower Princess, Glam Princess, Look, Lovestruck, Lovestruck Floral Rush, Princess Pink, Princess Preppy, Princess, Night Princess, Princess Rock, Veil Sheer, Truly Pink Vera Wang si Vera Wang Anniversary.

Descopera esenta senzuala si atragatoare a parfumurilor autentice Vera Wang, parfumurile de designer. Parfumurile de dama marca Vera Wang pot fi cumparate online in Romania de la magazinele online B-Mall si amazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare