Ceasuri de dama Citizen Watches EM0173-51A Rose Gold Tone Stainless Steel

Exclusivista CEASURI Ceasuri Citizen Ceasuri dama CITIZEN Ceasuri de dama Citizen Watches EM0173-51A Rose Gold Tone Stainless Steel
vezi in magazin 2274 RON

Citizen Watches EM0173-51A Rose Gold Tone Stainless Steel

Astăzi CITIZEN este una dintre cele mai mari companii de ceasuri de mână din lume, iar renumele acestui brand a depasit de mult si cu mult granitele Japoniei, tara unde a aparut primul model. Citizen inseamna maiestrie in calitate, confirmata de garantia de 5 ani care se acorda de regula tuturor modelelor. Fiind un ceas japonez, nu este nimic uimitor faptul ca acest producător este recunoscut ca fiind unul ce foloseste ultimele tehnologii si inovatii in productie, iar modelele de ceasuri de dama Citizen Eco-Drive au devenit deja un etalon pentru ceea ce inseamna un ceas de calitate, bazat pe tehnologii de ultima ora si toate acestea la un pret abordabil.

Poti cumpara ceasurile originale Citizen de dama, la cele mai bune preturi datorita discounturilor promovate de magazinele online de tip outlet WatchshopElefant si B-Mall

În anul 1924, Institutul de Cercetare Shokosha a produs primul său ceas " Citizen " . Dl. Shinpei Goto , primarul din Tokyo , a botezat ceasul cu denumirea " Citizen ", iar dupa 6 ani, acest nume a devenit renumele si din nou numele firmei producatoare. Ceasurile Citizen inseamna precizie, un design modern si contemporan, iar istoria il recomanda ca fiind unul dintre marcile ce sunt incluse deja pe lista scurta a producatorilor de ceasuri de colectie. In prezent, soldatii mai multor forte aeriene poarta la mana un ceas Citizen, ceea ce inseamna ca acest brand reprezinta calitate, incredere, un ceas cu profil agresiv, popular printre cei ce cauta un ceas cu functii si design militar.

Insa nu doar barbatii apreciaza ceasurile Citizen. Daca barbatii pun accent pe mai mult pe raportul dintre calitate + functionalitate si pret, o femeie va cauta un ceas de mana cu  un design elegant si fin dar care sa inspire in acelasi timp un sentiment de forta, o impresie a reusitei ce metamorfozeaza la randu-i mai multa incredere in fortele proprii. Asa ca fa o declarație eleganta de stil si cu ceasurile de dama originale Citizen, explora o colectie nesfarsita de ceasuri Citizen, analogice sau cronograf in diferite culori, potrivite pentru toate ocaziile, fie ca este vorba de o zi obisnuita casual, o cina formala sau o petrecere salbatica.

Pentru noua pozitie de lider atunci cand vine vorba de timp, Citizen a mizat pe pe ceasurile din colectia Eco-drive. Aceste ceasuri de dama sau barbatesti, atrag nu doar ca sunt ușoare ci si pentru faptul ca sunt alimentate doar cu lumina. Cu modele ce se asorteaza atat cu rochii elegante cat si cu un outfit casual sau sportiv, aceste ceasuri de calitate functioneaza pe baza de lumina, fie ea naturala sau artificiala, si au o durata de utilizare cat o viata. Ceasurile de dama din seria Citizen Watches Eco-Drive, funcționând pe bază de lumină, nu au nevoie de baterie. 

Poti cumpara ceasurile originale Citizen de dama, la cele mai bune preturi de la WatchshopElefant si B-Mall. Parerea noastra este ca merita sa arunci o privire in cazul in care iti doresti un ceas fiabil si cu design atemporal precum cele de la CITIZEN.