Adidasi Dr. Martens Samira 6 Tie Shoe Grey Black Micro Check Wool

Adidasi Dr. Martens Samira 6 Tie Shoe Grey Black Micro Check Wool. Samira 6-Tie Shoe, o pereche de adidasi foarte usori, dar rezistenti, ideal construiti pentru uzura de zi cu zi.

Pielea moale, textilele rezistente, talpa captusita cu pernite de aer, puterea data de un brand de linie germanica, calitatea recunoscuta, confortul, stilul si multiplele posibilitati de a fi asortati cu orice outfit sport sau casual, disting adidasii de dama Dr. Martens. O marca lansata in Germania dar cu puternice radacini fashion in Anglia, una dintre cele mai dorite, versatile, calitative si binecunoscute (lista ar putea continua) marci de incaltaminte din lume, Dr. Martens continua sa stabileasca recorduri de durabilitate, confort si aprecieri pozitive asupra designului colectiei de incaltaminte sport. Si asta inca din anul 1960 in care au primit recunoasterea internationala ca o marca de incaltaminte premium. Daca prima colectie de incaltaminte Dr. Martens, celebrul model 1460, a fost purtata de catre clasa muncitoreasca in perioada postbelica, odata cu efervescenta Flower Power popularitatea acestui brand a crescut datorita originalitatii, stilului unic si simbol al individualismului, a modului de auto exprimare si identificare pe care il ofera. Indiferent cum le vei numi, Dr. Martens, Doc Martens sau doar Docs nu vor exista limite cu aceste perechi de adidasi sau pantofi sport fashion de dama de la Dr Martens.

Mai multe perechi de incaltaminte Dr. Martens, pantofi, ghete, cizme, adidasi, bascheti sau chiar sandale, puteti gasi la magazinele online: My Closet, B-Mall, amazon.de sau amazon.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *