Agent Provocateur Petale Noir Eau de Parfume pentru femei 100ml

Agent Provocateur Petale Noir Eau de Parfume pentru femei 100ml. Bucura-te de mirosul proaspat al parfumului profund floral Agent Provocateur Petale Noir Eau de Parfum Spray. Acest parfum pretios si ispititor aprinde simturile cu note de top de mandarine, frunze de violete si magnolie care se combina delicat cu note de trandafir, intr-un parfum atemporal. Notele de baza de ghimbir, piele si patchouli fac din parfumul de dama Petale Noir un parfum memorabil. Ambalat intr-o sticluta cu design ultra femini, impodobita cu trandafiri delicati, Agent Provocateur Petale Noir este un parfum de zi cu zi pentru femeia moderna.

Joseph Corre, fiul legendarului designer britanic Vivienne Westwood a lansat Agent Provocateur in 1994 in Soho. Astazi, cu peste 30 de magazine deschise in intreaga lume, brandul Agent Provocateur a devenit faimos datorita mixului de articole de lenjerie provocatoare dar si a unor campanii de publicitate ce au starnit controverse.

Primul magazin Agent Provocateur a fost deschis la Soho cu obiectivul de a vinde lenjerie de inalta clasa. In timp compania s-a extins in 13 tari, iar in prezent exista peste 30 de magazine. Agent Provocateur, faimosul imperiu de lenjerie este sinonim cu seductia, placerea si provocarea simturilor. Acelasi lucru se poate spune si despre colectia sa de parfumuri. Prima linie de parfumuri a fost lansata in anul 2000 si s-a dovedit a fi un mare succes. Parfumurile Agent Provocateur se adreseaza tuturor femeilor indiferent de varsta si ocupatie, care vor sa se simta sexy si atragatoare. Compania Agent Provocateur are o gama intreaga de creatii opulente, menite sa inspire placerile vietii si a scoate la iveala dorintele cele mai intime si asigura femeile ca pot fi si profesionale si sexy in acelasi timp.

Linia de parfumuri de dama Agent Provocateur a fost lansata in anul 2000, si include gama Eau Emotionnelle, L’Agent, Petale Noir, Strip si Maitresse.

Agent Provocateur Petale Noir Eau de Parfume pentru femei 100ml dar si mai multe parfumuri autentice Agent Provocateur pot fi cumparate online la cele mai bune preturi, de la Hiris, eMAG si elefant.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version