Alexander McQueen De Manta Clutch Black/Silver Hardware Genti, posete si portofele de lux

Gentile de dama si portofelele exclusiviste din colectia Alexander McQueen, inobileaza orice garderoba de lux printr-o colectie plina de originalitate. Alexander McQueen De Manta Clutch Black/Silver Hardware un accesoriu fashion de lux. Vezi intreaga colectie a celebrului designer Alexander McQueen la MyCloset si B-Mall dar improspateaza-ti colectia si cu o colectie fresh de pe amazon.co.uk.

Alexander McQueen a fost designer-ul principal al casei de moda Givenchy dupa ce John Galliano s-a retras din activitate. A devenit unul dintre cei mai cunoscuți și mai respectați din lume în mai puțin de 10 ani de la lansarea sa oficială în elita modei. Dupa doar 4 ani de activitate, brandul Alexander McQueen a intrat in portofoliul renumitei case de moda GUCCI. In doar 8 ani, McQueen a castigat de 4 ori celebrul premiu de cel mai bun designer britanic.

Datorita pretului destul de piperat, colectiile Alexander McQueen sunt considerate articole de lux.

In Romania, articolele vestimentare si de incaltaminte, accesoriile de lux (genti, gentute, cravate, bijuterii, ochelari de soare) ba chiar cosmeticele purtand marca Alexander McQueen pot fi cumparate doar online de la MyCloset si B-Mall.

Despre Alexander McQueen

Lee Alexander McQueen (17 martie 1969 – 11 februarie 2010) a fost un designer de moda britanic faimos pentru cunostintele aprofundate de croitorie britanica si tendinta de a juxtapune puterea cu fragilitate in colectiile sale, precum si puterea emotionala si energia bruta a spectacolelor sale de moda provocatoare. El este, de asemenea, cunoscut pentru ca a lucrat ca designer-sef la Givenchy, intre 1996 – 2001 si pentru fondarea brandului Alexander McQueen.

„Huliganul modei internationale”, Alexander McQueen, a fost unul dintre cei mai apreciati creatori de moda din Anglia si din lume. Nume importante pe plan mondial au ales sa-i poarte creatiile. Lee Alexander McQueen, pe numele sau intreg, s-a nascut pe 17 martie 1969. Cunoscut pentru stilul neconventional adoptat in colectiile sale si pentru show-urile socante pe care le pregatea pentru fiecare lansare a unei noi colectii, McQueen a fost designer pentru Casa Givenchy timp de cinci ani, dupa care si-a lansat propriile branduri Alexander McQueen si McQ. Multe dintre creatiile lui au fost purtate de Bjork, Lady Gaga, Rihanna si chiar de Printul Charles. Mai mult decat atat, meritele deosebite in lumea modei i-au adus de patru ori consecutiv titlul de „Cel mai bun designer al anului” in Marea Britanie.

Brandul britanic Alexander McQueen se caracterizeaza printr-o finete desavarsita a materialelor si un bun gust pentru liniile masculine elegante si cele feminine rebele. Investeste in tinute chic de calitate si ofera un exemplu stylish celor din jur. In Romania, articolele vestimentare si de incaltaminte, accesoriile de lux (genti, gentute, cravate, bijuterii, ochelari de soare) ba chiar cosmeticele purtand marca Alexander McQueen pot fi cumparate doar online de la MyCloset si B-Mall. Vezi si colectia de genti de dama Michael Kors promovata pe amazon.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version