Bascheti albastrii Converse Chuck Taylor All Star HI Radio 142366C

Bascheti albastrii Converse Chuck Taylor All Star HI Radio 142366C.  in 1908, Marquis Mills Converse, un respectat manager al unei firme producatoare de incaltaminte, a luat decizia de a-si deschide propria companie – Converse Rubber Shoe Company, in Malden, Massachusetts. Pana in 1915, Converse producea incaltaminte obisnuita, neiesind cu nimic in evidenta. in 1915 au inceput sa produca primul pantof sport, desenat special pentru tenis, iar in 1917 a inceput marea ascensiune, odata cu lansarea baschetilor “All Star”. Cand Chuck Taylor, un jucator important de baschet al anilor ’20 a semnat cu Converse pentru promovarea baschetilor in toata America, succesul a devenit inevitabil. in 1923 si-a adaugat semnatura pe seria All Star, si a continuat sa lucreze alaturi de Converse pana la moartea sa, in 1969.

Daca iti doresti o pereche de tenisi in ton cu noile tendinte, comozi si rezistenti va prezentam tenisii Converse se potrivesc atat femeilor la rochite si pantaloni scurti, dar si barbatilor la pantaloni sport si jeans. Usori, complet aerisiti si confortabili sunt cea mai buna alegere pe timp de vara. Talpa este flexibila si rezistenta, iar datorita materialului din cauciuc ajuta la stabilitate si aderenta. Culoare:albastru.

De unde cumperi incaltaminte (si nu numai) marca Converse autentica, fara a iti face griji ca platesti un pret mare pentru un fake? Dacă aceasta pereche Bascheti albastrii Converse Chuck Taylor All Star HI Radio 142366C o puteti cumpara de la Originalsmai multe modele de tenisi si bascheti Converse, de dama sau barbatesti, din colectiile Chuck Taylor All Stars, Jack Purcell, CONS (Converse One Star) sau Star Player, puteti si gasi la magazinele online My Closet, La RedouteBoutique Mall si Otter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *