Blugi Levi`s – 529 Styled Capri – Tulip Pink

Blugi Levi`s – 529 Styled Capri – Tulip Pink. Jeans Levi Strauss. Jeansi originali Levi`s pentru femei, culoare: Tulip Pink

Levi Strauss Co reprezinta astazi unul dintre brandurile cele mai importante din intreaga lume, de referinta atunci cand vine vorba de pantaloni de blugi, bluze, camasi, geci, tricouri, tenisi, curele, ceasuri, cu vanzari in peste 110 tari de pe toate continentele. Brandul Levi’s isi continua mostenirea prin crearea de pantaloni denim, incaltaminte, imbracaminte si accesorii de calitate, care castiga increderea clientilor, investitorilor, angajatilor si societatii, ca intreg, prin practicile sale responsabile in afaceri. Principiul succesului comercial este inglobat in cei peste 160 de ani de istorie si continua sa reprezinte modul de actiune si valorile de astazi al Levi Strauss and Co. Si in plus, o pereche de pantaloni de blugi Levi`s, reprezinta un simbol, valori la care aderi, si indiferent in ce loc din lume te vei afla, vei fi recunoscuta pentru alegerea ta deosebita.

Patru valori fundamentale se afla in centrul Levi Strauss and Co: empatie, originalitatea, integritate si de curaj. Aceste patru valori sunt legate. Dupa cum ne uitam la istoria noastra, vom vedea o poveste a modului nostru de valori fundamentale, precum si locul de munca sunt sursa succesului nostru. Levi Strauss a fost atat un comerciant si un filantrop – un civic de suflet lider care a crezut profund in serviciul comunitatii.

Mai multe perechi de jeansi si pantaloni de dama marca Levi`s, puteti gasi la magazinele online Zoot.ro, Answear.roMall Boutique si My Closet VIP, ce iti va pune la dispozitie si transport gratuit pentru a te bucura de noua ta pereche favorita de blugi marca Levi Strauss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *