Blugi Levi`s Made Crafted – Pins Skinny in Bronze Brown – Bronze Brown

Blugi Levi`s Made Crafted – Pins Skinny in Bronze Brown – Bronze Brown. Jeans Levi Strauss. Jeansi originali Levi`s Made Crafted pentru femei, culoare: Bronze Brown

Blugii sunt si vor ramane pantalonii mereu la moda. Pornind de la prima pereche de blugi creata vreodata si pana in prezent, acesti pantaloni s-au metamorfozat continuu, trecand prin diverse forme si culori, insa nu au disparut niciodata.

Patru valori fundamentale se afla in centrul Levi Strauss and Co: empatie, originalitatea, integritate si de curaj. Aceste patru valori sunt legate. Dupa cum ne uitam la istoria noastra, vom vedea o poveste a modului nostru de valori fundamentale, precum si locul de munca sunt sursa succesului nostru. Levi Strauss a fost atat un comerciant si un filantrop – un civic de suflet lider care a crezut profund in serviciul comunitatii.

Mai multe perechi de jeansi si pantaloni de dama marca Levi`s, puteti gasi la magazinele online Zoot.ro, Answear.roMall Boutique si My Closet VIP, ce iti va pune la dispozitie si transport gratuit pentru a te bucura de noua ta pereche favorita de blugi marca Levi Strauss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *