Bratara Alexander McQueen – 301794J160O 8927 Gold

Daca iti plac bijuteriile de lux, atunci cu siguranta vei fi impresionata de acest model de bratara marca Alexander McQueen – 301794J160O 8927 Gold.

In Romania, articolele vestimentare si de incaltaminte, accesoriile de lux (genti, gentute, cravate, bijuterii, ochelari de soare) ba chiar cosmeticele purtand marca Alexander McQueen pot fi cumparate doar online de la MyClosetB-Mall si FashionVictim.

Alexander McQueen, un designer ce de-a lungul vietii si carierei a dat dovada de o energie debordanta, iar colectiile sale, pe masura ce trece timpul, sunt din ce in ce la mai mare cautare, poate ca un tribut adus vietii acestuia de exclusivistele din toata lumea. Colectiile lui contrastante, ba romantice ba tatonand cu goticul, combinatia perfecta intre scoala britanica careia ii apartine, manopera frantuzeasca haute couture, fabricatia italiana a casei GUCCI, i-au adus renumele de designer de lux, nu doar dupa moartea sa, ci chiar si in timpul vietii, cele 4 premii de cel mai stralucit designer britanic, in primii 8 ani de cariera reprezinta o dovada mai mult decat suficienta. Parte integranta a culturii modei, Alexander McQueen reprezinta juxtapunerea elementelor contrastante: fragilitate si putere, traditie si modernism, fluiditate si stagnare. Colectiile sale de accesorii de lux, bijuterii, coliere, bratari, cercei si inele, expun un punct de vedere emotional, extravagant chiar pasional. Sarah Burton  este acum directorul de creatie pentru Alexander McQueen, si ea continua sa produca creatii inspirate de viziunea si  dorintele acestuia.

„Huliganul modei internationale”, Alexander McQueen, a fost unul dintre cei mai apreciati creatori de moda din Anglia si din lume. Nume importante pe plan mondial au ales sa-i poarte creatiile. Lee Alexander McQueen, pe numele sau intreg, s-a nascut pe 17 martie 1969. Cunoscut pentru stilul neconventional adoptat in colectiile sale si pentru show-urile socante pe care le pregatea pentru fiecare lansare a unei noi colectii, McQueen a fost designer pentru Casa Givenchy timp de cinci ani, dupa care si-a lansat propriile branduri Alexander McQueen si McQ. Multe dintre creatiile lui au fost purtate de Bjork, Lady Gaga, Rihanna si chiar de Printul Charles. Mai mult decat atat, meritele deosebite in lumea modei i-au adus de patru ori consecutiv titlul de „Cel mai bun designer al anului” in Marea Britanie.

Cu siguranta vei lasa o impresie puternica daca vei purta o bratara purtand amprenta ilustrului Alexander McQueen. Pierde-te intr-o lume a luxului si a incantarii cu eleganta atractiva a creatiilor sale.

In Romania, articolele vestimentare si de incaltaminte, accesoriile de lux (genti, gentute, cravate, bijuterii, ochelari de soare) ba chiar cosmeticele purtand marca Alexander McQueen pot fi cumparate doar online de la MyClosetB-Mall si FashionVictim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *