Ceas dama Glam Rock Lady SoBe 40mm Gold Plated Watch with Patent Strap- GR31010 Gold/Brown

Ceasul de lux Glam Rock Lady SoBe este disponibil în mai multe variante diferite , ceea ce il face recomandat pentru (si recomandat de) o multime de doamne si domnisoare elegante. Toate carcasele din colectia Sob sunt de 44mm in diametru, prin urmare sunt perfect pentru femeile ce vor sa isi etaleze clasa si stilul, mai ales ca Glam Rock nu este o marca deloc discreta, ba dimpotriva, fiind sustinuta de numeroase dive din intreaga lume.

Brand-ul Glam Rock s-a nascut din dorinta de a oferi pasionatelor modei o colectie de ceasuri care sa imbine intr-un mod natural moda si ideea de lux si decadenta. Colectia de ceasuri de dama Glam Rock va ofera o perspectiva unica asupra modei ce rezoneaza perfect cu dorintele doamnelor si domnisoarelor care iubesc eleganta si sunt la curent cu cele mai noi tendinte de pe podiumurile modei de lux, exclusiviste.

Inspirate din modelele de ceasuri barbatesti, dar combinate glamour cu pietre pretioase si in special diamante, ceasurile de lux Glam Rock create de Enrico Margaritelli, omul din spatele marcii, sunt o aparitie jucausa si vibranta in lumea modei de lux si surprind perfect esenta ceasului de dama care se autoexprima.

Ceasurile de dama Glam Rock au un design unic ce pune in evidenta cadranul supradimensionat si curelele metalice lucrate artizanal de ceasornicarii elvetieni. Iar pentru un plus de eleganta si unicitate, ceasurile Glam Rock sunt dotate cu tehnologia “just click” – cu un simplu “click”, inelul metalic decorativ ce incadreaza cadranul poate fi schimbat cu un altul. Fiecare model Glam Rock vine insotit de trei inele metalice diferite, perfecte atunci cand iti doresti sa asortezi ceasul tau preferat cu restul bijuteriilor.

Ceasurile Glam Rock combina solutii estetice sofisticate, cu finisaje de inalta calitate, inclusiv piele fina, chiar si crocodil, soparla si sarpe python, lucrate manual in Franta. Cadranele ceasurilor sunt imbogatite cu limbi luminiscente unice si detalii grafice ce dau vizibilitate pe intuneric, in timp ce coroana si butoanele elegante si discrete dau un aer sofisticat purtatoarei. Un ceas Glam Rock este perfect pentru femeia ce are tot timpul apetit pentru calitate și isi doreste un ceas care sa se potriveasca stilului ei de viata elegant si dinamic.

Alatura-te si tu lui Britney Spears, Nicole Scherzinger, Patricia Arquette, Pamela Anderson, Fergie si Kim Kardashian vedetele ce au ales ca Glam Rock sa le fie aproape. Ceasurile de dama Glam Rock pot fi comandate in Romania de la B-Mall sau de pe renumitele amazon.com si amazon.co.uk, la preturi ce incep de regula (exceptand ofertele de discount) de la 900 dolari pana la 20.000 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *