Ceas dama Gucci U-Play 35mm Stainless Steel Mesh Watch-YA129407 Stainless Steel

Designul si utilitatea se intrepatrunde in acest ceas original Gucci de dama din seria U-Play, Cureaua (sa ii spunem mai degraba bratara) din otel inoxidabil si un cadranul de 35 de mm in culori argintii denota clasa prin simplitate, fiind un ceas ce poate fi oferit atunci cand iti doresti ca aceasta zi sa ramana in memoria persoanei careia il vei darui. Ceasul Gucci U-Play 35mm Stainless Steel Mesh Watch-YA129407 functioneaza pe baza de cuart, fiind rezistent pana la 30 de metri in apa. Bineinteles, ca orice ceas din seria Gucci U-Play cureaua poate fi inlocuita, fiind interschimbabila. Conceptul ce sta la baza ceasurilor de lux Gucci din seria de dama U-Play constã în proiectarea de componente interschimbabile, care permite oricarei doamne ce tine la combinatia perfecta coloristica atunci cand vine vorba de fashion, de a schimba culorile dar si materialele unui accesoriu original Gucci pentru a se potrivi la orice ocazie si sa isi exprime mai elegant propria imagine. Modelele de ceasuri de dama Gucci U-Play se disting prin forme atragatoare, rotunjite si o variatie incantatoare de seturi interschimbabile compuse din rame de geam, curele si bratari, disponibile intr-o gama larga de nuante si materiale. Kitturile elegante interschimbabile au culori variate de la maro la mov, materiale de asemenea ce imita pielea de soparla sau puful de strut, piele naturala, satin si renumita piele Guccissima, otel inoxidabil sau cauciuc. Fiecare rama Gucci U-Play este acoperita cu un material corespondent pentru a se potrivi cu bratara si a avea un impact exclusivist.

Incepand ca un magazin modest din piele pe strazile Florentei in Italia anilor 1921, Gucci este acum una dintre marcile cele mai apreciate din industria modei. Numele brandului Gucci provine de la fondatorul său, Guccio Gucci, iar dupa primii ani de lansare marca a devenit un succes. Gucci a creat imediat o linie de accesorii care să reflecte eleganta britanica dar si maiestria unica a artistilor italieni.

In 1997, marca Gucci a prezentat primul sau ceas Gucci, iar in prezent gama de modele cuprinde atat ceasuri de dama cat si pentru barbati, toate acestea fiind construite cu eleganta si accesorizate in principal cu materiale pretioase precum argintul moale sau diamante. Gucci, spre deosebire de multe branduri de ceasuri lux, nu s-a ferit de modernismul adus de ecranele digitale, asigurand astfel o linie diversificata de produse pentru a se potrivi cu orice gust, stil si outfit. Mai mult decat atat, odata cu lansarea modelelor de ceasuri de lux pentru femei din seria U-Play, ceasurile Gucci au acum si o utilitate fashion, bratara, cureaua sau cadranul putand fi schimbate cu ajutorul kitt-urilor interschimbabile de diferite culori si materiale.

Cu Frida Giannini, incoronata astazi drept regina imperiului Gucci, aceasta marca de lux se reinventeaza continuu printr-o reinterpretare contemporana a celebrelor sale accesorii devenite iconice.

Vezi Gucci U-Play 35mm Stainless Steel Mesh Watch-YA129407 Stainless Steel precum si mai multe modele de ceasuri de lux exclusiviste de dama Gucci la magazinul online B-Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *