Ceas dama Perigaum Model Dual Time P-0803-SW EDITIE LIMITATA

Ceas dama Perigaum Model Dual Time P-0803-SW EDITIE LIMITATA. Ceasurile de dama Dual Time de la Perigaum sunt concepute pentru femeile sofisticate. Acest ceas are douã zone de fus orar iar luneta si fiecare dintre cadrane sunt decorate cu cristale fine, pentru un efect vizual strãlucitor. Ceasul este disponibil în mai multe variante pentru a satisface cat mai multe gusturi. Cumparand acest ceas dintr-o colectie limitata la 1972 de bucãti la nivel mondial, deveniti proprietarul unei piese de colectie. Mai multe informatii despre aceasta marca veti regasi pe site-ul oficial Perigaum.

Colectia de ceasuri Perigaum de dama va ofera tot ceea ce va puteti dori de la un ceas. Aceasta impresioneaza prin combinatia dintre eleganta simpla si elementele de design fashion. Ceasurile Perigaum, colectia pentru femei, promite design-uri senzationale si cea mai fina executie. Cu acest accesoriu veti atrage cu siguranta toate privirile, fiind elegante si pline de stil.

Ceasurile Perigaum sunt ceasuri fara varsta, atemporale, vor fi tot timpul elegante, majoritatea fiind construite cu mecanisme mecanice automate, si toate avand o precizie astronomica.  Designul ceasurilor Perigaum este unul cu adevarat special, modelele create de acest brand devenit adevarate bijuterii ale modei urbane.

In plus, un ceas Perigaum de dama poate fi o idee foarte buna daca vrei o recomandare pentru un cadou cu stil iar originalele pot fi achizitionate la preturi mai mici de aici. Daca modelul dorit nu se mai afla pe stoc, vedeti atunci si ofertele adevarul, caut ceas, watchshop respectiv time24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *