Ceas Invicta PRO DIVER 14125 de dama

Ceas Invicta PRO DIVER 14125 de dama. Ceasurile Invicta au fost create de o companie fondata in 1837 de catre Raphael Picard in chiar patria ceasurilor, Elvetia. Numele de Invicta vine din limba latina si inseamna invincibil. Strategia lui Picard era de a crea ceasuri de mana la standardele industriei elvetiene si in acelasi timp la preturi mai mici. De-a lungul timpului compania Invicta a produs numeroase ceasuri care s-au remarcat prin designul elegant si fiabilitate si in cateva cazuri prin serii limitate de ceasuri rare, de lux.

Ceasurile pentru femei marca Invicta precum si Ceas Invicta PRO DIVER 14125 de dama le gasesti la cele mai mici preturi in magazinele online specializate de ceasuri de calitate si reduceri de preturi My Closet, Time24 si Watchshop. Fa-ti un cadou si cumpara un ceas Invicta, un best buy daca ti cont de raportul intre calitate, design, fiabilitate si brand fata pret.

Pentru a acoperi o gama larga de gusturi si nevoi, Invicta si-a crescut constant numarul de modele ajungind in prezent la mai mult de 20 de colectii. Printre acestea regasim Reserve, Akula Reserve, Subaqua, Specialty, Seaspider, Russian Diver, S1, Coalition Forces, Corduba, Pro Diver, Ocean Quest, Speedway, Force, Vintage, Lupah, Yellow Adrenaline, Wildflower, II sau Elements. Se poate spune astfel cu destula certitudine ca Invicta poate satisface si cele mai particulare cerinte ale celor interesati de un ceas de mana. De exemplu colectia Lupah Swiss Chronograph a fost foarte bine primita de pasionatii din intreaga lume iar seriile Vintage sau Object d’Art au inviat stilul clasic prin mecanisme automate, indicatoare pentru fazele lunii sau cadrane deschise. Este bine de stiut ca Invicta Watch Group mai detine in portofoliu branduri ca Activa, S.Coifman, Potger-Pietri, Cacciato & Joss, Brizo, Pastorelli sau Technica. Fiecare dintre acestea este conceput pentru a satisface cerintele diferitelor tipuri de iubitori ai ceasurilor.

My Closet Time24 | Watchshop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *