Cizme dama BURBERRY

Cizme BURBERRY negre, cauciuc, curele in jurul gleznei, placuta bronz logo. Marca Burberry, un brand la nivel mondial de peste 150 de ani, cu o atitudine distinct britanica, sinonim cu luxul, calitatea, stilul atemporal, inovatia si carourile ce reprezinta leitmotivul fiecarei colectii de imbracaminte si incaltaminte, inca din 1856. In conformitate cu viziunea creatoare a lui Christopher Bailey, CEO-ul lui Burberry, fiecare aspect al brandului a evoluat, cu o expresie moderna si pura, care pastreaza valorile originale si de patrimoniu ale casei de moda, fondata in 1856..

Brandul Burberry a fost revitalizat in 1997 cand Rose Marie Bravo a devenit Chief Executive Officer prin introducerea de noi modele si produse si apeland la modelul Kate Moss intr-o campanie de publicitate care a avut un mare succes.

Noua colectie de cizme Burberry pentru femei iti ofera si cateva versiuni reinterpretate ale cizmei de cauciuc atat de frecvent adoptata in moda strazii ultimilor ani. Anul acesta, cauciucul este combinat cu textilul, ale cărui carouri specifice prin nuante de kaki, orange, galben, gri sau rosu.

Mai multe modele de incaltaminte de dama marca BURBERRY puteti vedea in oferta magazinelor online B-Mall sau Answear, unde puteti profit si de reducerile la comenzile online de pana la 45% in functie de produs si sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *