Cizme Timberland – Charles Street Lexiss Waterproof Tall pentru femei

Cizme Timberland – Charles Street Lexiss Waterproof Tall. O pereche de cizme de dama Timberland, simple, clasice si atemporale, cu un aspect deosebit, perfecte a fi purtate alaturi de o pereche de jeans sau chiar sa insoteasca o fusta. Cizmele Lexiss de la Timberland pentru femei dispun de un design clasic, accentuat de catarama dubla. Colectia de cizme de din seria Charles Street combina pielea de lux, cu sistemul inteligent Comfort ®, pentru a crea o cizma frumoasa si confortabila, care va arata fabulos alaturi de vestimentia din garderoba dvs.
Cizme premium, din piele rezistenta la apa pentru confort, durabilitate ?i rezisten?ã la abraziune. Cizme impermeabile, cu cusaturi sigilate, o talpa cu tehnologie anti soc si absorbtie inteligenta ce elimina oboseala din picioare.

Sursa de inspiratie Timberland este aceea de a crea incaltaminte originala pentru activitatile in aer liber, testate si produse astfel incat sa lase o amprenta cat mai mica asupra mediului.

Mai multe modele de incaltaminte Timberland, sandale, ghete, cizme de dama si nu numai gasiti in oferta magazinelor online: Hervis.ro, eMAG.roAnswear.roOtterMy Closet si B-Mall dar si pe amazon.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *