Crema antirid Uriage Isofill Focus Rides 50ml

Isofill Focus Rides 50ml iti va insanatosi pielea datorita complexului bio-activ brevetat URIAGE,

Complexul bio-activ ISO-3R impreuna cu proprietatile exceptionale ale apei termale Uriage relanseaza cele trei mecanisme fundamentale anti-rid: reactiveaza puterea antioxidanta, reface capitalul de acid hialuronic, relanseaza productia de colagen si acid hialuronic.

Crema antirid de la Uriage,  Isofill Focus Rides 50ml iti va insanatosi pielea datorita complexului bio-activ brevetat URIAGE, ce este unic prin efectul de durata asupra corectarii ridurilor, datorat moleculei integrale de acid hialuronic pe care o contine: precursorul de acid hialuronic relanseaza sinteza de acid hialuronic si colagen, anti-hialuronidaza impiedica actiunea enzimei hialuronidaza care modifica sau distruge acidul hialuronic, fibrele de collagen si proteinele din structura pielii,

Apa Termala Uriage, prin proprietatile ei unice, reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor si are actiune anti-radicalara. Programul de ingrijire anti-rid ISOFILL reface structura pielii si corecteaza durabil ridurile cu rezultate demonstrate clinic.

Uriage Isofill Focus Rides Creme – gel-crema cu parfum delicat, fara parabeni, non grasa si imbogatita cu pudre evanescente pentru o dubla performanta: eficacitate durabila si placere senzuala. Eficacitate vizibila anti-rid dupa 4 saptamani, demonstrata si testata sub control dermatologic: piele restructurata 79%, pori redefiniti 79%.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare