Crema intensiv depigmentanta Uriage Depiderm 30ml

Crema intensiv depigmentanta Uriage Depiderm 30ml. Crema depigmentanta intensiva, special conceputa pentru persoanele cu pete pigmentare, cloasma, melasma etc. Contine: nicotinamida, glabridina, AHA si BHA, extract de ceai verde si vitamina C. Se aplica de 2 ori pe zi timp de 4 luni pe zonele pigmentare. Nu contine parfum.

Crema intensiv depigmentanta Uriage Depiderm este recomandata pentru tratamentul intensiv al tuturor tipurilor de hiperpigmentare (pete intunecate recente sau existente) pentru fata, gat si maini. Formula de o toleranta ridicata are un complex depigmentare din Nicotinamida, care actioneaza pe mai multe niveluri ale procesului de pigmentare. Crema intensiv depigmentanta Uriage Depiderm incurajeaza eliminarea petelor intunecate prin reducerea dimensiunii si intensitatii lor si constituie o excelenta baza pentru machiaj.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *