Crema reparatorie izolanta Uriage Bariederm 75ml

Uriage Bariederm Creme Isolante reparatrice, 75ml, este o crema bariera hipoalergenica destinata protectiei, izolarii si refacerii barierei cutanate agresate. Indicatii: la toate tipurile de dermita de contact ( acuta sau cronica, iritativa sau alergica, eritem fesier, etc. ). Contine apa termala Uriage. Nu contine parfum. Utilizare: Se aplica cu 5-10 min. inainte de contactul alergenul ( detergenti, solventi, etc. ). Se repeta aplicarea la fiecare 4 ore. Produs autentic Laboratoires Uriage – Courbevoie Franta.

Crema reparatorie Uriage Bariederm Creme Isolante Reparatrice indicata in special pentru pielea deteriorata , iritata, supusa unor solicitari extreme de zi cu zi ( produse chimice , detergenti , haine , conditi meteorologice ) . Textura sa non – grasa, reface epiderma deteriorata formand un scut veritabil pentru piele . Formula hipoalergenica, se aplica ori de cate ori este necesar pe zona care trebuie sa fie izolata , protejata sau reparata .

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version