Crema restructuranta Uriage Hyseac Restructurant Care ten iritat, deteriorat 40ml

Hyseac crema Uriage restructuranta, aliatul ideal al persoanelor cu piele iritata si uscata in urma tratamentelor anti-acneice agresive. Contine: cerasterol sF, ce reface bariera cutanata agresta, apa termala, agenti matifianti. Mod de utilizare: Se aplica pe fata dimineata si seara. Flacon 40 ml.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Crema restructuranta Uriage Hyseac Restructurant Care este ideala pentru pielea grasa uscata si iritata de tratarea agresiva. Reconstituie si intareste pielea respectand in acelasi timp fiziologia sa naturala datorita complexului inovator brevetat Cerasterol-2F. Aceasta tehnologie avansata de ingrijire ofera un confort rapid si o hidratare de lunga durata a pielii.

– Eficacitate dovedita prin studii clinice
– Non-comedogenic.
– Textura luminoasa si cremoasa fara stralucire
– Penetrarea rapida a pielii.
– Baza excelenta pentru machiaj

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *