Crema Uriage Xemose Cerat Face&Body piele foarte uscata 150ml

Xémose universal Emolient Cream beneficiaza de descoperirea patentata a laboratoarelor dermatologice Uriage: Cerasterol-2F ® care reface, fortele pure a barierei cutanate si calmeaza iritatiile cele mai uscate pielii. Asocierea sa cu apa termala Uriage ofera hidratare, protectie si calmarea pielii. Se foloseste zilnic pe pielea uscata.

Exista anumite produse de ingrijire sau produse reparatorii de care, pur si simplu, te indragostesti datorita beneficiilor si eficacitatii acestora. Astfel de produse dermatologice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *