Dolce & Gabbana 0DG4244 Black/Polarized Grey Gradient

Dolce & Gabbana 0DG4244 Black/Polarized Grey Gradient. Este imposibil sa ne imaginam o viata fara vise, aceasta este filozofia designerilor Dolce&Gabbana. Domenico Dolce si Stefano Gabbana au lansat prima colectie de haine pentru femei in 1995 – atunci s-a nascut brandul. In 1996 au lansat prima lor colectie de ochelari. Ochelarii au un design deosebit si rafinat, sunt fabricati din materiale pretioase cu aplicatii de cristale fine.

Perechile de ochelari de soare Dolce&Gabbana pentru femei sunt in primul rand cunoscute pentru stilul inovator, foarte usor, cu forme rotunjite si nuante puternice. In mod deosebit, cele mai recente colectii sunt caracterizate de formele vintage, inspirate din anii ’70 si ’80, precum si de formele sport, in nuante definitorii. Deoarece si-au lansat prima colectie vestimentara haute couture in anul 2012, devine o certitudine faptul ca varietatea de accesorii va creste in mod constant. Ultimele colectii Dolce & Gabbana le puteti gasi in magazinele online B-MallMyClosetFashionUPelefant sau Esteto unde cu siguranta va asteapta perechea de ochelari de soare pentru femei potrivita stilului dvs.

Dolce & Gabbana onorează cu profesionalism și mândrie tradiționala măiestria italiană a designului, prin fiecare colectie pe care o lanseaza, indiferent ca este vorba de incaltaminte, imbracaminte, genti, bijuterii sau ochelari de soare. Tradusa prin lux si decadenta, casa de moda italiana Dolce & Gabbana a fost fondata de Stefano Gabbana si Domenico Dolce in anul 1985. Mostenirea mediteraneeana impozanta este evidenta in energia fiecarei colectii, iar show-urile de prezentare a acestora dicteaza in mod consecvent trendurile de baza ale fiecarui sezon. Aceasta casa de moda este specializata in articole de lux, create strict de specialisti in design, si are un caracter formal si atemporal, raspunzand la cererea tendintelor care se mentin precum si schimbarilor de sezon. In plus, produce accesorii de cea mai inalta calitate, precum ochelari de soare si de vedere, posete si ceasuri.

Cum deosebesti ochelarii originali Dolce & Gabbana de replici (fake-uri) sau de alte branduri ce doresc sa isi creasca vanzarile prin adoptarea unei denumiri si a unui logo asemanator? Brandul DG Eyewear ce are drept logo aceleasi DG nu este Dolce & Gabbana desi i s-a permis sa activeze cu acest logo. Dolce e Gabbana se individualizeaza prin acel semn and aplicat la fiecare articol autentic. In plus, desi ai putea crede ca MDG nu este o serie a casei de moda de lux Dolce & Gabbana, ei bine surpriza. Ochelarii de soare cu logo-ul MDG reprezinta de fapt colectia exclusivista de ochelari de soare pentru femei Dolce & Gabbana lansata in colaborare cu Madonna. Madonna a realizat designul colecţiei de ochelari în colaborare cu renumiţii designeri din lumea modei, Domenico Dolce şi Stefano Gabbana. Artista a fost totodată şi imaginea campaniei publicitare MDG. Ca sa incheiem, acest intermezzo de autenticitate: daca iti doresti o pereche de ochelari de soare Dolce e Gabbana autentici, atunci trebuie sa nu fi pacalita de preturile mici pe care le gasesti in anumite magazine online obscure. Vei avea garantia originalului doar daca vei cumpara ochelarii de soare D&G de la un magazin serios ce a castigat in timp increderea clientilor: B-MallMyClosetFashionUPelefant sau Esteto.

D&G au contribuit intotdeauna la lumea modei prin modele de culori remarcabile dar si prin stilul impus de acestea. Cei doi designeri italieni au muncit din greu sa isi ridice numele pe cele mai inalte culmi, devenind astazi unul dintre cele mai apreciate branduri din lumea modei. Iubit de nume mari din intreaga lume precum Madonna, Sophia Loren sau familia Beckham, Madonna are chiar propria colectie de soare creata de celebra casa de moda.  Design-ul lor avansat cu un maxim de confort fac ca ochelarii de soare sa fie usor de asortat si in acelasi timp cu un look incredibil! Fii fermecatoare, plina de culoare si eleganta! Devenind un o eticheta a brandului, animal printul a dat tonul pentru colectia primavara-vara de ochelari de soare Dolce e Gabbana. Ultimele colectii Dolce & Gabbana le puteti gasi in magazinele online B-Mall, MyCloset, FashionUP, elefant sau Esteto unde cu siguranta va asteapta o pereche de ochelari de soare potrivita stilului dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *