Gel de dus Uriage Xemose Syndet piele uscata 200ml

Gel de dus Uriage Xemose Syndet piele uscata 200ml

Xémose Gentle Cleansing Syndet este o crema gel de curatare blanda a pielii, ce ofera conditii optime de siguranta si igiena zi de zi. Apa termala uriage, bogata natural in saruri minerale si oligoelemente, asociata cu Cerasterol-2F si agenti specifici anti ingrasare, protejeaza, hidrateaza si calmeaza pielea, lasand-o moale si supla. Textura crema gel se limpezeste usor. Nu contine parfum, sapunuri sau parabeni. Crema Uriage cu PH neutru.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare