Invicta 17032 Women’s Pro Diver Silver-tone Steel Case Black Dial Silver-tone ceasuri de calitate

Invicta 17032 Women's Pro Diver Silver-tone Steel Case Black Dial Silver-tone ceasuri de calitate. in timpul dificultatilor industriei elvetiene de ceasuri din anii ’70 (generata de aparitia ceasurilor cu quartz produse de Casio sau Timex) si compania Invicta a avut mult de suferit. Ceasurile lor au pierdut din popularitate iar salvarea a venit abia in 1991 cand Invicta a fost cumparata de o companie americana de investitii. Noii proprietari au relocat sediul si toate facilitatile de productie pe taram american, in Florida. in acelasi timp ei au revenit la strategia orientata in primul rand spre calitate, iar dupa un timp de eforturi si munca dedicata rezultatele nu au intarziat sa apara. Aceasta abordare va duce la o noua perioada de prosepritate a Invicta, care va deveni compania din industria de ceasuri cu cea mai rapida crestere la nivel mondial. Obligati de acest succes, proprietarii au investit masiv pentru ridicarea standardelor de productie si de calitate.

Invicta 17032 Women’s Pro Diver Silver-tone Steel Case Black Dial Silver-tone ceasuri de calitate. Invicta nu este un ceas pur elvetian sau pur american, fiecare piesa a ceasurilor Invicta fiind atent conceputa de catre cei mai mari maestri ceasornicari elvetieni de la ETA, Ronda, Isaswiss sau de japonezii de la Citizen Miyota. Ceasurile Invicta sunt ceasurile ce isi respecta numele: Invicibile, fiabile, rezistente, accesibile tuturor indiferent de coltul de lume. Ca orice brand de ceasuri care se respecta, Invicta lanseaza si cateva modele de ceasuri de dama exclusiviste, adevarate raritati si cu preturi pe masura. Ceasurile de mana exclusiviste Invicta sunt adevarate piese de arta: bijuterii ce preced si exced timpul.

Ceasurile pentru femei marca Invicta precum si Invicta 17032 Women’s Pro Diver Silver-tone Steel Case Black Dial Silver-tone ceasuri de calitate le gasesti la cele mai mici preturi in magazinele online specializate de ceasuri de calitate si reduceri de preturi My Closet, Time24 si Watchshop. Fa-ti un cadou si cumpara un ceas Invicta, un best buy daca ti cont de raportul intre calitate, design, fiabilitate si brand fata pret.

in timpul dificultatilor industriei elvetiene de ceasuri din anii ’70 (generata de aparitia ceasurilor cu quartz produse de Casio sau Timex) si compania Invicta a avut mult de suferit. Ceasurile lor au pierdut din popularitate iar salvarea a venit abia in 1991 cand Invicta a fost cumparata de o companie americana de investitii. Noii proprietari au relocat sediul si toate facilitatile de productie pe taram american, in Florida. in acelasi timp ei au revenit la strategia orientata in primul rand spre calitate, iar dupa un timp de eforturi si munca dedicata rezultatele nu au intarziat sa apara. Aceasta abordare va duce la o noua perioada de prosepritate a Invicta, care va deveni compania din industria de ceasuri cu cea mai rapida crestere la nivel mondial. Obligati de acest succes, proprietarii au investit masiv pentru ridicarea standardelor de productie si de calitate.

My Closet Time24 | Watchshop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare