Invicta 17037 Women’s Pro Diver Gold Tone Steel Case White Dial Gold Tone Watch pentru femei

Invicta 17037 Women’s Pro Diver Gold Tone Steel Case White Dial Gold Tone Watch pentru femei. Invicta nu este un ceas pur elvetian sau pur american, fiecare piesa a ceasurilor Invicta fiind atent conceputa de catre cei mai mari maestri ceasornicari elvetieni de la ETA, Ronda, Isaswiss sau de japonezii de la Citizen Miyota. Ceasurile Invicta sunt ceasurile ce isi respecta numele: Invicibile, fiabile, rezistente, accesibile tuturor indiferent de coltul de lume. Ca orice brand de ceasuri care se respecta, Invicta lanseaza si cateva modele de ceasuri de dama exclusiviste, adevarate raritati si cu preturi pe masura. Ceasurile de mana exclusiviste Invicta sunt adevarate piese de arta: bijuterii ce preced si exced timpul.

Ceasurile pentru femei marca Invicta precum si Invicta 17037 Women’s Pro Diver Gold Tone Steel Case White Dial Gold Tone Watch pentru femei le gasesti la cele mai mici preturi in magazinele online specializate de ceasuri de calitate si reduceri de preturi My Closet, Time24 si Watchshop. Fa-ti un cadou si cumpara un ceas Invicta, un best buy daca ti cont de raportul intre calitate, design, fiabilitate si brand fata pret.

Pentru a acoperi o gama larga de gusturi si nevoi, Invicta si-a crescut constant numarul de modele ajungind in prezent la mai mult de 20 de colectii. Printre acestea regasim Reserve, Akula Reserve, Subaqua, Specialty, Seaspider, Russian Diver, S1, Coalition Forces, Corduba, Pro Diver, Ocean Quest, Speedway, Force, Vintage, Lupah, Yellow Adrenaline, Wildflower, II sau Elements. Se poate spune astfel cu destula certitudine ca Invicta poate satisface si cele mai particulare cerinte ale celor interesati de un ceas de mana. De exemplu colectia Lupah Swiss Chronograph a fost foarte bine primita de pasionatii din intreaga lume iar seriile Vintage sau Object d’Art au inviat stilul clasic prin mecanisme automate, indicatoare pentru fazele lunii sau cadrane deschise. Este bine de stiut ca Invicta Watch Group mai detine in portofoliu branduri ca Activa, S.Coifman, Potger-Pietri, Cacciato & Joss, Brizo, Pastorelli sau Technica. Fiecare dintre acestea este conceput pentru a satisface cerintele diferitelor tipuri de iubitori ai ceasurilor.

My Closet Time24 | Watchshop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *