Invicta Watch 15248 Women’s Pro Diver White Diamond Silver Dial Stainless Steel

Invicta Watch 15248 Women's Pro Diver White Diamond Silver Dial Stainless Steel. in timpul dificultatilor industriei elvetiene de ceasuri din anii ’70 (generata de aparitia ceasurilor cu quartz produse de Casio sau Timex) si compania Invicta a avut mult de suferit. Ceasurile lor au pierdut din popularitate iar salvarea a venit abia in 1991 cand Invicta a fost cumparata de o companie americana de investitii. Noii proprietari au relocat sediul si toate facilitatile de productie pe taram american, in Florida. in acelasi timp ei au revenit la strategia orientata in primul rand spre calitate, iar dupa un timp de eforturi si munca dedicata rezultatele nu au intarziat sa apara. Aceasta abordare va duce la o noua perioada de prosepritate a Invicta, care va deveni compania din industria de ceasuri cu cea mai rapida crestere la nivel mondial. Obligati de acest succes, proprietarii au investit masiv pentru ridicarea standardelor de productie si de calitate.

Invicta Watch 15248 Women’s Pro Diver White Diamond Silver Dial Stainless Steel. Pentru a acoperi o gama larga de gusturi si nevoi, Invicta si-a crescut constant numarul de modele ajungind in prezent la mai mult de 20 de colectii. Printre acestea regasim Reserve, Akula Reserve, Subaqua, Specialty, Seaspider, Russian Diver, S1, Coalition Forces, Corduba, Pro Diver, Ocean Quest, Speedway, Force, Vintage, Lupah, Yellow Adrenaline, Wildflower, II sau Elements. Se poate spune astfel cu destula certitudine ca Invicta poate satisface si cele mai particulare cerinte ale celor interesati de un ceas de mana. De exemplu colectia Lupah Swiss Chronograph a fost foarte bine primita de pasionatii din intreaga lume iar seriile Vintage sau Object d’Art au inviat stilul clasic prin mecanisme automate, indicatoare pentru fazele lunii sau cadrane deschise. Este bine de stiut ca Invicta Watch Group mai detine in portofoliu branduri ca Activa, S.Coifman, Potger-Pietri, Cacciato & Joss, Brizo, Pastorelli sau Technica. Fiecare dintre acestea este conceput pentru a satisface cerintele diferitelor tipuri de iubitori ai ceasurilor.

Ceasurile pentru femei marca Invicta precum si Invicta Watch 15248 Women’s Pro Diver White Diamond Silver Dial Stainless Steel le gasesti la cele mai mici preturi in magazinele online specializate de ceasuri de calitate si reduceri de preturi My Closet, Time24 si Watchshop. Fa-ti un cadou si cumpara un ceas Invicta, un best buy daca ti cont de raportul intre calitate, design, fiabilitate si brand fata pret.

in timpul dificultatilor industriei elvetiene de ceasuri din anii ’70 (generata de aparitia ceasurilor cu quartz produse de Casio sau Timex) si compania Invicta a avut mult de suferit. Ceasurile lor au pierdut din popularitate iar salvarea a venit abia in 1991 cand Invicta a fost cumparata de o companie americana de investitii. Noii proprietari au relocat sediul si toate facilitatile de productie pe taram american, in Florida. in acelasi timp ei au revenit la strategia orientata in primul rand spre calitate, iar dupa un timp de eforturi si munca dedicata rezultatele nu au intarziat sa apara. Aceasta abordare va duce la o noua perioada de prosepritate a Invicta, care va deveni compania din industria de ceasuri cu cea mai rapida crestere la nivel mondial. Obligati de acest succes, proprietarii au investit masiv pentru ridicarea standardelor de productie si de calitate.

My Closet Time24 | Watchshop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare