Lotiune micelara Uriage Eau Demaquillante ten normal mixt 250ml

Lotiune micelara Uriage Eau Demaquillante ten normal mixt 250ml, Rapid si eficient, curata si elimina machiajul intr-un singur pas, fara a fi nevoie sa clatiti. Se mentine nivelul de hidratare si restabileste confortul. Pielea este curatata, moale si radianta. Extrem de eficient, mai ales daca doriti sa eliminati rimelul rezistent la apa. Garanteaza toleranta ridicata pe ochii sensibili si pe piele, inclusiv pentru persoanele ce poarta lentile de contact. Lotiunea micelara Uriage Eau Demaquillante este mai mult decat un simplu produs de igiena de zi cu zi, este un produse de ingrijire reala a pielii Compozitie: Uriage apa termala – agenti de curatare cu extract de Shea. Fara parabeni, fara alcool, confera toleranta mare, testat pe ochii sensibili.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *