Mănuși elegante din piele naturală și blăniță

Când vorbim de un outfit de iarnă modern, elegant dar în același timp casual nu putem trece peste acest accesoriu nelipsit sezonului rece – mănușile din piele, de blană sau căptușite cu blăniță. Scopul lor este de a proteja pielea sensibilă de ger – se știe că temperaturile coborâte contribuie la apariția ridurilor și a petelor.

În completarea ținutei și pentru protejarea pielii sensibile a mâinilor recomand purtarea mănușilor din materiale naturale – blană piele naturală sau lână. De asemenea un aspect important este că aceste materiale naturale trebuie să se regăsească și în interior, întrucât este în direct contact cu pielea dvs.

Mănușile confecționate din blană au proprietăți speciale pentru a menține un nivel optim de căldură indiferent de temperatura de afară. În același timp ele nu incomodează mișcările mâinii. Blana este în mod natural un material cu proprietăți de izolare foarte bune, astfel încât nu trebuie ca mănușa să fie foarte groasă pentru a vă apăra de ger.

Modelele de mănuși consacrate sunt mănușile cu un deget

Manusi din piele cu un deget si blanita de miel
Manusi din piele cu un deget si blanita de miel

detalii aici

sau mănușile clasice, care acoperă toate degetele.

Această pereche de mănuși din piele naturală de ovină pentru femei sunt un accesoriu elegant dar și deosebit de practic. Pielea naturală conferă protecție optimă împotriva frigului și a vântului iar căptușeala din interiorul mănușilor aduce un plus de confort și căldură mâinilor. Feminine și potrivite pentru ținute din cele mai diverse, aceste mănuși din piele pentru femei sunt o achiziție care va rezista în timp și de care vă veți bucura mereu. 

Manusi clasice din piele de ovina M108
Manusi clasice din piele de ovina M108

vezi prețul aici

Mănuși îmblănite cu blaniță naturală

Aceste mănuși îmblănite pe interior sunt confecționate la exterior din piele nappa de miel, rezistentă la umezeală, care în același timp lasă pielea să repire. Designul mănușilor este delicat și feminin, într-o culoare solidă, maro-deschis, simplu de asortat.

Mănuși clasice  pentru femei, cusute manual
Mănuși clasice pentru femei, cusute manual

info aici

Și cum tehnologia ne cere ca să atingem imediat un ecran tactil, fie că răspundem la telefon pe drum, fie că lucrăm într-un spațiu mai puțin încălzit la laptop, modelul de mănuși cu decupaj în jurul degetelor a început să fie din ce în ce mai căutat.

Mănuși dama din blană de miel 714
Mănuși dama din blană de miel 714

vezi prețul aici

Indiferent de modelul ales, mănușile de blană pot fi purtate cu eleganță în orice zi geroasă și nu trebuie să le asociem doar cu un outfit de munte.

Mai multe modele de mănuși îmblănite cu blăniță naturală vei găsi în magazinele eMAG, FashionDays, VESA și Answear.

Mănuși din piele naturală

Pentru vremea capricioasă de toamnă-iarnă, alegerea potrivită sunt mănușile de piele naturală. Simbol al eleganței clasice se potrivesc perfect la o vestimentație alcătuită din palton de stofă, fustă/rochie și cizme.  Sunt concepute pe diferite lungimi dar si culori și întrucât pielea este un material mai ușor de prelucrat, ea poate avea aspect texturat sau poate fi rapid accesorizată.

Mănuși din piele naturală veți găsi în oferta magazinelor VESA, eMAG, FashionDays și Answear.

Mănuși din piele aurii cu aspect matlasat Cinque Amici
Mănuși din piele aurii cu aspect matlasat Cinque Amici

către magazin

Mănuși Dama Căptușite din piele nappa
Mănuși Dama Căptușite din piele nappa

vezi în magazin

Manusi dama, din piele naturala, rosu marsala
Manusi dama, din piele naturala, rosu marsala

vezi prețul aici

Mănușile de blană sau de piele naturală trebuie ferite de căldura excesivă și păstrate într-un loc uscat atunci când nu sunt folosite. Dacă mănușile se udă, nu trebuie uscate folosind surse exterioare de căldură, care pot deteriora pielea sau blana.

Mănuși de calitate superioară, confecționate din piele naturală, blăniță, poliester rezistent pentru sport, lână sau bumbac pentru outfit casual, cu un deget, clasice sau cu material special pentru utilizarea smartphone-ului, găsiți în magazinele online eMAG, FashionDays, VESA și Answear.