Pantofi dama Doc Martens Bennet 5-Eye Oxford Black Patent Lamper

Pantofi dama Doc Martens Bennet 5-Eye Oxford Black Patent Lamper. Pantofii Dr. Martens, pantofii rebeli, pantofii smart, pantofii ce reprezinta un mod de autoexprimare prin moda. Nu exista o pereche de pantofi de dama care sa reprezinte mai bine pe iubitoarele genului punk-rock, nu exista un simbol fashion mai puternic printre femeile tinere ce doresc sa isi afirme identitatea decat incaltamintea din piele, cu talpa foarte rezistenta, cu un design retro dar atat de extravagant precum pantofii Dr. Martens. Pantofi femei Dr. Martens, Culoare: Negru lac

Pantofii Dr Martens reprezinta o pictograma a lumii anilor 60 si au devenit in scurt timp un brand de renume international. De cand chitaristul Pete Townshend de la The Who a purtat acesti pantofi in turneele sale din intreaga lume, popularitatea acestor pantofi au spart orice recorduri printre tinerii din Anglia si Germania, au fost vazuti ca si incaltamintea ce reprezinta tinerii universului punk sau new wave. Iar ceea ce ii face atat de speciali, pe langa designul smart chic, este faptul ca sunt deosebit de rezistenti. Si desi an de an au aparut serii si colectii noi, de la tenisi din panza pana la bascheti din piele si cizme elegante, tot pantofii sunt cei mai populari, in special modelul 1460 si 1461, aparuti in urma cu mai bine de 50 de ani. Oricum i-am numi, Docs, Martensi, Doc Martins, sunt aceasi pantofi sublimi, extraordinar de confortabili, datorita talpii cu pernite de aer ce insotesc fiecare pereche.

Poti cumpara acesti Pantofi dama Doc Martens Bennet 5-Eye Oxford Black Patent Lamper, (si nu numai) de la magazinele online romanesti Answear.roMy Closet si B-Mall sau poti chiar comanda din strainatate de pe amazon.de si amazon.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version