Pantofi dama Stuart Weitzman – Forsure – Black Suede

Stuart Weitzman este unul dintre cei mai apreciati designeri de pantofi nu doar din America, ci din toata lumea. In 2003, a creat o versiune moderna a pantofilor rosii purtati de Dorothy in Vrajitorul din Oz ornati cu 642 de rubine in platina, satin rosu si tocuri stiletto de 11 cm. Pe scurt, designerul a creat o pereche de pantofi care valoreaza 1.6 milioane de dolari. Kate Moss a devenit noua imagine Stuart Weitzman, inlocuind-o pe Natalia Vodianova, modelul rus in varsta de 30 de ani.

New-york-ezului Stuart Weitzman, ii place sa spuna ca produce pantofi pur și simplu pentru a face femeile fericite. Si a reusit asta inca de la introducerea liniei sale in 1986. Colectia de pantofi Stuart Weitzman prezinta modele cu tocuri, ideale pentru ocaziile speciale, de seri pline de farmec iar fiecare design este creat cu atentie ce catre meșteșugarii calificați din Elda, Spania.

Daca nu ne putem apropia de cele 8 perechi de pantofi si sandale Stuart Weitzman din Top 10 Cosmopolitan al clasamentului celor mai scumpi pantofi din lume, totusi zeci de modele exclusiviste de pantofi de dama Stuart Weitzman, la preturi ce incep de la 546 RON, puteti gasi in oferta magazinului online My Closet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *