Pantofi sport Dr. Scholl’s Jamie Monument/Frappe

Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant - Scholl. Incaltamintea Dr. Scholl inseamna mai mult decat incaltaminte… Inseamna armonia picioarelor in relatie cu intreg corpul. Pantofi sport Dr. Scholl's Jamie Monument/Frappe

Pantofi sport Dr. Scholl’s Jamie Monument/Frappe. Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant – Scholl. Incaltamintea Dr. Scholl inseamna mai mult decat incaltaminte… Inseamna armonia picioarelor in relatie cu intreg corpul.

Povestea Dr Scholl incepe in Chicago (SUA) intr-un mic magazin de incaltaminte specializat in incaltaminte confortabila si de specialitate. In 1899, la varsta de 17 ani, William M Scholl era pregatit pentru cercetarea de o viata privind imbunatatirea sanatatii si confortului oamenilor prin picioarele lor. Era atat de intrigat de numarul de persoane cu picioare dureroase incat s-a inscris la o scoala medicala. Telul ? Intelegerea in detaliu a corpului uman si, in mod deosebit, a anatomiei si fiziologiei piciorului. Din momentul in care sandalele Dr.Scholl au zguduit stilul casual si au pus in umbra orice alta marca prezenta pe rafturile magazinelor serioase din intreaga lume in 1968, Dr. Scholl a devenit un brand sinonim cu incaltamintea confortabila si cu picioarele sanatoase. Astazi, oferta de incaltaminte Dr. Scholl, prezenta intr-o varietate de modele si stiluri de moda, variaza de la casual la elegant, de la distractiv si funky pana la util si obligatoriu necesar.

Pantofi sport Dr. Scholl’s Jamie Monument/Frappe la pretul standard de 270 RON precum si mult mai multe modele de incaltaminte de dama marca Dr.Scholl`s: sandale, pantofi sport, pantofi oxfords, mocasini, botine, cizme sau papuci si chiar slapi, vei gasi la magazinele online recomandate: B-Mall, My Closet si Fashion UP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare