Parfum Burberry Body Eau de Parfum 85ml

Burberry Body a fost lansat în 2011, fiind un parfum cu aroma luxurianta, lemnoasa. Un parfum placut, tineresc ce iti vor introduce simturile intr-o lume a prospetimii, senzual, feminin, un mix eclectic de ingrediente rafinate, ideal atat ziua cat si seara. Parfumul Burberry Body Eau de Parfum incepe cu ntoe de top de absint verde proaspat, combinat cu aroma de piersici si frezii delicate. Notele florale de mijloc completeaza esenta absolut feminina datorita irisului si lemnului cald de santal, pe o baza de vanilie, ambra, mos si cashmeran lemnos.

Marca Burberry, cea care a inventat trenciul, a prins viata atunci cand in 1859, Thomas Burberry in varsta de 21 de ani si-a deschis propriul magazin de imbracaminte, in aer liber, in orasul Basingstoke. In 1924 a prezentat colectia bazata pe lana cu modelul in carouri, ce a devenit imediat imaginea reprezentativa a brandului Burberry. Colectiile Burberry, avand in spate o istorie bogata de peste 150 de ani, cuprind vestimentatii Esteto, pret-a-porte-uri si nenumarate accesorii fine din piele naturala.

Inspirate de imaginea, eleganta, luxul, si stilul vestimentar original, parfumurile Burberry sunt o extensie a exclusivismului britanic. Cele mai apreciate parfumuri de dama din colectia Burberry sunt: London, Sport Eau de Toilette, The Beat, Touch si Body.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *