Parfum Bvlgari Omnia Green Jade Eau de Toilette 65ml

Aparitia de exceptie a anului 2009 din partea casei de de moda de lux Bvlgari, parfumul Omnia Green Jade este un parfum fresh dedicat femeii tinere si exuberante. Are note fructate de para si note florale de iasomie si bujor alb. Omnia Green Jade de Bvlgari simbolizeaza frumusetea si armonia, fiind un parfum spumant si proaspat ce va apela la simtul tau modern de stil si lux. Bvlgari Omnia Jade verde este o versiune light a lui Omnia Amethyste si Omnia Crystalline. Este ideal ca parfum de fiecare zi in tonuri proaspete si discrete.

Notele de varf cu apa de izvor si mandarine verzi va vor oferi sentimentul placut al unui parfum ispititor. Esenta este armonios intrepatrunsa de mirosul primelor flori de primavara, de bujori albi, nasturtium, flori de pere si petale de iasomie. Aromele de baza de fistic proaspat, lemn alb si mosc, creaza un parfum intens, puternic care dureaza si va va reimprospata pe parcursul intregii zile, oferindu-va un miros sexy si deosebit de senzual.

Primul parfum creat de casa Bvlgari a fost lansat in 1992, imediat urmat de alte zece parfumuri de succes. In 1993, Bvlgari a pus bazele unei linii separate destinata in exclusivitate designului de parfumuri de lux. Bvlgari Parfums este o companie independenta cu sediul in Elvetia. Parfumurile Bvlgari capteaza esenta rafinamentului, luxului si elegantei. Clasice sau contemporane, mereu elegante, mereu sofisticate, parfumurile Bvlgari se adreseaza barbatilor puternici si femeilor rafinate, exigente, seducatoare. Alegeti imbratisarea irezistibila a aromelor intrigante semnate Bvlgari.

Invaluiti-va in armonie si savurati tentatia seducatoare purtata pe aripile vantului de aromele unice ale casei Bvlgari. Pe nesimtite, ziua se va transforma in noapte, iar eleganta in spirit seducator. Alegeti parfumurile si produsele de ingrijire de lux semnate Bvlgari.

Bvlgari este unul dintre brandurile preferate ale femeilor tinere si energice, atunci cand vine vorba de bijuterii sau de parfumuri. Vei iubi totul la Bvlgari, traditia, conceptul modalitatea inteligenta de a isi construi si conserva imaginea si firma unui brand de lux, exclusivist. Parfumurile Bvlgari sunt cunoscute nu numai aromele sale rafinate, ce au castigat popularitate si incredere in intreaga lume, dar si pentru designul lor unic, inspirate de bijuteriile de lux.

Poti cumpara Parfum Bvlgari Omnia Green Jade Eau de Toilette 65ml original, la pretul de 229.00 RON (pretul de lista poate varia in functie de campaniile de reduceri) de la magazinul online Esteto. O gama mai variata de parfumuri de dama originale, autentice Bvlgari, le gasiti si la magazinele online B-MallElefant si eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *